Bijeenkomsten Goudse Poort

Exploitatievereniging Goudse Poort (EVGP)

 

Goudse Poort Bijeenkomst met B2B-netwerklunch: donderdag 30 juni!

Beste leden, ondernemers en vastgoedeigenaren op Goudse Poort,

Zoals eerder aangekondigd, was het de bedoeling om dinsdag 28 juni onze algemene ledenvergadering met B2B-netwerk-BBQ te organiseren. Echter, doordat de Goudse Haringparty eveneens op dezelfde middag/avond is gepland, hebben we gemeend uit te wijken naar een nieuwe datum. We willen immers niet dat u een keuze hoeft te maken tussen twee vaak drukbezochte evenementen op 1 dag.

Goudse Poort Ondernemersbijeenkomst met themasessie: Veilig (digitaal) ondernemen!

Graag nodigen we u uit voor onze B2B-lunchbijeenkomst met de speciale Themasessie Digitaal (veilig) ondernemen op:

Nieuwe datum: donderdag 30 juni a.s. (dinsdag 28 juni vervalt dus!)
Locatie: Rabobank Gouwestreek, Tielweg 28, Goudse Poort Gouda
Inloop: 11.15-11.30 uur
Bijeenkomst: 11.30-13.30 uur, inclusief B2B-Netwerklunch

Programma
Uiteraard geven we u kort een update van alle ondernomen activiteiten in het afgelopen half jaar en presenteren we u de financiële cijfers over 2015 en de begroting 2016. Dit keer hebben we een bijzonder interessante themasessie: Veilig (Digitaal) Ondernemen in het programma opgenomen.

Cybercrime lijkt ver weg te staan van ondernemers, maar sedert de invoering dit jaar van de wet Meldplicht Datalekken komt het ineens dichtbij. Stelt u zich voor, een kwijtgeraakte USB-stick met persoonsgegevens, een gestolen laptop of een inbraak in een databestand door een hacker, allemaal voorbeelden van datalekken. Met enorme (financiële) gevolgen voor bedrijven. ‘Certified Ethical Hacker’ Sander is donderdagmiddag aanwezig en neemt ons mee naar de harde werkelijkheid van cybercrime. Hij zal live laten zien én voelen hoe snel hackers toegang hebben tot onverwachte zaken. Ja, ook u kunt worden gehackt en dat kan maar beter worden voorkomen. 

Een spraakmakende middag dus, die u niet mag missen!

Het volledige programma van deze middag kunt u hier downloaden: Programma»


Deelname
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers ten behoeve van de catering vragen we u wel zich vooraf even aan te melden:

Ja! Wij komen naar de ALV met de B2B-netwerklunch: aanmelden»

• Helaas, we zijn verhinderd: afmelden»

Presentaties van de B2B lunchbijeenkomst kunt u hier downloaden.

Nog geen lid? Neem contact op met het secretariaat of bestuur. We heten u van harte welkom!

Vergaderstukken

De notulen en presentaties van de voorgaande vergaderingen vindt u op de beveiligde inlogpaginaUw gebruikersnaam en password vergeten? Neem dan contact op met het secretariaat (0182-622744).

 

Algemeen » Vereniging » Bijeenkomsten