Collectief glasvezelnetwerk beschikbaar op Goudse Poort: eerste aansluitingen zijn gerealiseerd!

Op Goudse Poort zijn de ondernemers ook digitaal goed bereikbaar. De Exploitatievereniging Goudse Poort (EVGP) heeft met UNET B.V. een raamovereenkomst afgesloten voor de aanleg van een collectief glasvezelnetwerk op Goudse Poort. 

Sinds 6 maart 2015 is de vraagbundelingsactie gestart, eind april 2015 zijn de eerste contracten ondertekend en sinds de zomer zijn de eerste aansluitingen een feit. Ondernemers profiteren van lage eenmalige aansluitkosten van slechts € 750,- en van de gunstige all-in maandtarieven voor een super snel en professioneel zakelijk glasvezelnetwerk.

 

Via de digitale snelweg van UNET zijn de ondernemers straks nóg beter ontsloten. Het glasvezelnetwerk is het transportmiddel voor high speed connections. Bestanden up- en downloaden gaat namelijk razendsnel met de 1:1 verbinding, waarbij de ondernemers kunnen kiezen uit drie aantrekkelijke complete pakketten. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. De ondernemers zijn vrij in de keuze van hun dienstenaanbieder(s). Diverse diensten zijn mogelijk, zoals: internet, pinnen, thuiswerken, werken in de Cloud, videoconferentie, alarm, camerabewaking, Voice Over IP, webwinkel, etc.  

Aanbieding Goudse Poort

U betaalt eenmalig de aansluiting op het glasvezelnetwerk van € 750,- (excl. BTW) en daarnaast kunt u kiezen uit drie pakketten:

Pakket A *)

  • Koppelvlak 100 Mb/s incl. 1x EVC 10 Mb/s 1:1 + Internet Access
  • Maandelijkse kosten € 230,- 

Pakket B *)

  • Koppelvlak 100 Mb/s incl. 1x EVC 50 Mb/s 1:1 + Internet Access
  • Maandelijkse kosten € 250,-

Pakket C *)

  • Koppelvlak 100 Mb/s incl. 1x EVC 100 Mb/s 1:1 + Internet Access
  • Maandelijkse kosten € 285,-

*) Pakketten A, B en C zijn All-In prijzen voor Fiber & Diensten (excl. BTW), doch inclusief: 

  • 4 IP adressen (/30) waarvan 1 vrij beschikbaar voor de klant. Meerdere adressen zijn optioneel mogelijk !
  • een Basic SLA
  • looptijd contract 36 maanden

Maatwerk

Uitbreidingen, SLA-contracten en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard mogelijk! 

Op Goudse Poort wordt momenteel hard gewerkt aan de bereikbaarheid in al haar facetten. De herinrichting en upgrading van het openbare wegennet op Goudse Poort is nagenoeg afgerond, de parallelstructuur A12 is in aanleg en de OV-voorzieningen zijn optima forma geregeld. De digitale bereikbaarheid via het collectieve glasvezelnetwerk versterkt de professionele kwaliteit van het bedrijventerrein en sluit naadloos aan op de duurzaamheidsdoelstellingen.

Informatie op locatie!

Meer informatie? Wat betekent glasvezel specifiek voor úw bedrijf?
Ons contactpersoon Ronald van der Vliet van UNET verstrekt u graag meer informatie. Ook wordt op locatie bekeken of uw huidige apparatuur geschikt is om aan te sluiten op glasvezel of dat er wellicht technische aanpassingen nodig zijn.
Wilt u nu al extra details en een afspraak inplannen? Klik direct hier!

Of neem rechtstreeks contact op met:

UNET B.V

.

Ronald van der Vliet
T    036-8454529
M   06-13618363
E    rvdvliet@unet.nl
W   www.unet.nl

Met glasvezel is Goudse Poort ook via de digitale snelweg goed bereikbaar:

Business Class internetdiensten via eigen glasvezel!


Over UNET

UNET is hét alternatief voor traditionele breedbandaanbieders. Gestart in 2003, is UNET uitgegroeid tot een van de snelst groeiende aanbieders van breedbandverbindingen en informatie- en communicatiediensten. Het adagium van het bedrijf is: UNET verbindt u. Daarmee plaatst UNET zijn klanten in het centrum van zijn denken en doen. Doel van UNET is organisaties nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied. Innovatie en kwaliteit vormen de leidraad voor de ontwikkeling van diensten op het gebied van onder andere glasvezel, VPN, datanetwerken, telefonie en datacenters. UNET heeft de beschikking over het Eurofiber glasvezelnetwerk én optimale toegang tot die van anderen. Zo zijn klanten van UNET in staat om hun ICT-systemen op elkaar af te stemmen en te integreren.

 

Algemeen » Parkmanagement » Collectieve Inkoop » Glasvezelnetwerk