Fruitboxen

Gezond werken op Goudse Poort

Regelmatig eten van vers fruit is belangrijk voor een goede en stabiele gezondheid. Bovendien levert het eten van fruit een betere inzet van uw personeel op en dringt het ziekteverzuim terug. Structureel fruit op het werk is bij veel bedrijven al niet meer weg te denken!
Dé manier om aan uw personeel te laten zien dat een gezonde levensstijl belangrijk is en uit te stralen dat uw klanten te maken hebben met een gezond en vitaal bedrijf. Een simpel en laagdrempelig gebaar, toch zult u versteld staan van de positieve reacties op dit gezonde initiatief!

Vitamine & Zo

Vitamine & Zo levert wekelijks meer dan 20.000 kilo fruit aan bedrijven door heel Nederland. Zij nemen het vullen en plaatsen van fruitboxen en/of fruitschalen volledig uit uw handen. De inhoud van de box varieert per week. Standaard zitten er altijd appels, sinaasappels en bananen in de box, aangevuld met verschillende soorten seizoensfruit. Daarnaast leveren zij fruitmanden voor zieke medewerkers en zetten zij fruit in als actie om klanten of prospects te bereiken.
Voor meer info zie www.vitamineenzo.nl

Goudse Poort voordeel

Voor de leden van de Exploitatievereniging Goudse Poort geldt een speciale aanbieding:
 

 Bedrijf  Fruitbox/schaal  Standaard prijs   prijs Goudse Poort 
 5-10 medewerkers  20 stuks fruit per week   € 12,00  € 11,00
 10-15 medewerkers  30 stuks fruit per week  € 19,50  € 18,00
 vanaf 15 medewerkers   50 stuks fruit per week  € 25,00  € 23,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief het verpakken en de bezorging van het fruit, maar exclusief 6% BTW. Gebruik van displays wordt als service aangeboden.
 
Voor bedrijven op Goudse Poort die reeds fruit van Vitamine & Zo geleverd krijgen, worden de prijzen automatisch aangepast.

Fruitbox: fiscaal aftrekbaar

De kosten voor het verstrekken van kleine consumpties, waaronder fruit, die worden genuttigd tijdens werktijd, zijn volledig aftrekbaar. Als u fruit beschikbaar stelt als tussendoortje en als kleine snack, dan mag u de kosten 100% aftrekken van de belasting. Dat geldt ook voor de BTW. Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl (zakelijk > personeel en loon > bijzondere vormen van loon).

Informatie

Vitamine & Zo brengt wekelijks vers fruit bij u op de werkplek!
Wilt u ook fruit op het werk? Of meer weten over de fruitige ‘op maat’ activiteiten? Neem contact op met:
 
Vitamine & Zo
Zuidbaan 514 Moordrecht
telefoon: 0182-600110
e-mail:  alex@vitamineenzo.nl
 
of met Parkmanager Saskia Kleewein
Zij kan u informeren over deze èn de andere inkoopdiensten op Goudse Poort.
telefoon: 0182-622744 of per e-mail

 

Algemeen » Parkmanagement » Collectieve Inkoop » Fruitboxen