Parkmanagement

Via parkmanagement op Goudse Poort wordt een hoogwaardig kwaliteits- en serviceniveau bewerkstelligd en wordt het behoud van de vastgoedwaarde verbeterd. Naast een schoon,  heel en veilig bedrijventerrein is er  veel aandacht voor 'slim inkopen', bereikbaarheid en mobiliteitsmanagement, duurzaamheid en business-to-business zaken.

Inkoopvoordeel voor leden

Collectief inkopen zorgt voor voordelen: naast financieel voordeel, biedt gezamenlijke inkoop óók een hoog serviceniveau, flexibiliteit, meer variëteit en duurzaamheid. Als lid van de Belangenvereniging Goudse Poort en/of Exploitatievereniging Goudse Poort, komen ondernemers in aanmerking voor één of meer voordeelregelingen. Bij elke regeling heeft een zorgvuldige afweging plaats gevonden op basis van prijs, kwaliteit, serviceniveau en referenties. Meer informatie over het lidmaatschap lees verder »

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse in aanvullende diensten en/of producten? Suggesties of klachten?

  • Geef via het interesseformulier aan waarin ú geïnteresseerd bent!
    Wat u belangrijk vindt, wat voor verbetering vatbaar is èn wat u wellicht zelf kunt betekenen voor uw mede-ondernemers op Goudse Poort. Download hiervoor: inventarisatieformulier collectieve inkoop
  • Direct contact opnemen kan natuurlijk ook,
    E-mail: parkmanager Saskia Kleewein.0 of bel: 0182-622744.

Parkmanagement

Op Goudse Poort wordt het parkmanagement aangestuurd door de ondernemersverenigingen BVGP en EVGP. Door het parkmanagement uit te besteden aan één professionele organisatie, Ericis Parkmanagement en Beheer B.V., hebben zowel de vastgoedeigenaren, de ondernemers, als ook de gemeente één vast aanspreekpunt en kan men zich daardoor primair blijven richten op de eigen core-business.

Ericis Parkmanagement en Beheer B.V.
Tielweg 10
2803 PK  Gouda

Postbus 777
2800 AT  Gouda

Tel.: 0182-622744

 

Algemeen » Parkmanagement