Nieuwe rioolhoofdleiding Plaswijck en Bloemendaal

De gemeente Gouda legt nieuwe rioolhoofdleidingen aan. Deze nieuwe hoofdleidingen voeren rioolwater uit verschillende wijken naar de waterzuivering. Ook komen er speciale pompen die ervoor zorgen dat het rioolwater sneller wordt afgevoerd. De nieuwe leidingen zijn gemaakt van speciaal kunststof, dat sterker en flexibeler is, waardoor we het riool minder vaak hoeven te vervangen.

Na de zomervakantie is de gemeente gestart met de aanleg van de hoofdleiding west die vanuit Plaswijck via Bloemendaal naar het eindgemaal aan de Gentseweg loopt. Op onderstaande afbeelding is de route van deze hoofdleiding getekend. Daarnaast bouwt de gemeente op vijf locaties nieuwe rioolgemalen en wordt het rioolgemaal aan de Calslaan aangepast. De fases waarin gewerkt wordt kunt u bekijken in de overzichtskaart.

Meer informatie:

 

Vragen

Uw eerste aanspreekpunt is het aannemingsbedrijf Van Gelder. Contactpersoon is de heer William Verbij (omgevingsmanager), die bereikbaar is via:

  • E-mail: rioolhoofdleidinggouda@vangelder.com
  • Telefoonnummer: 06-53160384
    Krijgt u het antwoordapparaat? Spreek dan uw naam, vraag en contactgegevens in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. 

Overige vragen kunt u stellen aan de heer Jean de Vries van de gemeente Gouda afdeling projecten via tel. 14 0182.

 

Losse pagina's